Onsdag 26:e juni

Den här dagen har varit den mest regniga dagen på länge, sedan förra rapporten här i väderdagboken, har det kommit 84,4 mm, och när det var som mest intensivt, så registrerades 20,2 mm under en timma. Regnet lättade efter lunch, och molntäcket blev lite ljusare, men det har kommit några lätta stänk under seneftermiddagen. Så här blev de senaste 21 timmarna:

20130626   kl. 18.30  
Aktuell temp: 16,9 °C
Mintemp: 13,3 °C
Maxtemp: 17,4 °C
Temp. i vinden 16,9 °C
Mintemp i vinden 9,2 °C
Luftfuktigh: 84 %
Min. 65 %
Max. 92 %
Lufttryck: 1008,7 hPa
Min. 1007,6 hPa
Max. 1015,2 hPa
Vindriktning: Sydvästlig.
Vindhast. 2 m/s
Maxvind: 4 m/s
Nederbörd: 84,4 mm

 

 

2 svar på ”Onsdag 26:e juni

 1. Oj,ojoj,,,här bjuds det på härliga smultron,,,du får akta så jag inte äter upp allihopa Jens,Ha,haha!!!

  Tack för fina kommentarer på min Blogg,det är så uppmuntrande och jag sätter ”stort pris” på dem,som de säger i Norge…

  Du får ta och fixa till lite sol och värme,nu när jag har semester,Jens!!!
  I går regnade det precis hela dagen,,,man kunde knappt gå ut till postlådan och ta in posten!!!
  Kunde du inte mixtra lite med väderstationen,så att den visar lite andra värden???,Ha,haha,,,skämt åsido,,,det är tur att inte människan rår på vädret!!!

  Önskar dig en fin och Välsignad Torsdag!!!
  Du kanske har semester du med???
  KRAAAM!!!

 2. Jag ska se vad jag kan göra med vädret Marguerite….det är svårhanterligt tycker jag 😉 men det fina vädret har jag beställt om några veckor när jag får semester. Jag tackar och önskar dig en fortsatt härlig välsignad torsdag och semester.
  Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.