Tisdag 6 augusti 2019.

Idag har vi haft en dag med växlande molnighet med regnskurar, och åska har det varit i skurarna också, men inte så nära idag heller. Inga mängder regn har det kommit här (2 mm), men på sina ställen runtomkring här har kommit mera, där åskan dragit över också. Lagom värme idag också, 24,1°, på gränsen till högsommarvärme igen. Vinden har varit svag till måttlig sydvästlig, lite byig i samband med regnskurarna.

Åskmolnen drar upp.
Där kom regnet också.

Loggade väderdata från 20190805 kl.19.00 till 20190806 kl.18.30:

Min. temp: 14,3 °C
Max. temp: 24,1 °C
Min. lufttryck: 989,8 hPa
Max. lufttryck: 994,4 hPa
Domin. vindriktn.: Sydvästlig.
Maxvind: 5 m/s.
Nederbörd: 2 mm

1 svar på ”Tisdag 6 augusti 2019.

  1. Hej Jens!
    Vill bara uttrycka uppskattning över det jobb du och din väderstation lägger ner. För oss som har ett fritidshus i närheten av Fågelfors är det väldigt kul och intressant att få en uppfattning om hur vädret är/har varit när vi inte är där. Dessutom tillför du ytterligare en dimension med dina fantastiskt trevliga naturbilder.

    mvh

    Micke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.