Om min vädersida och väderblogg.

     

 Min sida handlar om väder, och då speciellt vädret i Fågelfors, där jag bor, och driver min privata väderstation. Tanken är att ha en enkel sida som ändå förmedlar lite väderfakta just för den här lilla orten, och som förhoppningsvis kan vara till nöje för väderintresserade. Jag utvecklar sidan efterhand med mera statistik och annat som jag kommer på. Jobbar numera heltid med mina intressen, där naturfoto utgör en stor del, och ska så småningom väva in den delen mera här.

 Här finns min väderdagbok, eller väderblogg, kan det ju kallas för också, som jag skriver lite i varje dag ( med några få undantag), och infogar en sammanfattning på  min-och maxvärden på timmarna mellan mina inlägg i väderdagboken (cirka 24 timmar). Alla mina inlägg ( i nuläget, januari 2022 ca 3270 inlägg) i väderdagboken är lätt sökbara i menyn under  ”Väderdagbok arkiv” 

Länk till väderdagboken(startsida) här: Väderdagbok

 Väderstatistik (Månades väder) från min väderstation finns under respektive flik ovan under respektive årtal fr.o.m. 2013 och framåt, ligger inlagt månad för månad i flikar under varje årtal där, så det är bara att gå in i rullgardinsmenyn och klicka på den månad man vill se.

  Länk till min väderstation, som uppdaterar var 10:e minut (tas ur drift vid åskrisk) har du här: Vädret på min väderstation just nu

   För kontakt: Mail: Jengus1956@gmail.com

Jag heter Jens Gustafsson, och det är jag som driver denna sida och privata väderstation i Fågelfors, Småland.