Om min vädersida och väderblogg.

     

 Min sida handlar om väder, och då speciellt vädret i Fågelfors, där jag bor, och driver min privata väderstation sedan 2013. Tanken är att ha en enkel sida som ändå förmedlar lite väderfakta just för den här lilla orten, och som förhoppningsvis kan vara till nöje för väderintresserade. 

 Här finns min väderdagbok, eller väderblogg, kan det ju kallas för också, som jag skriver lite i varje dag ( med några få undantag), och infogar en sammanfattning på  min-och maxvärden på timmarna mellan mina inlägg i väderdagboken (cirka 24 timmar). Alla mina inlägg i väderdagboken är lätt sökbara i menyn under  ”Väderdagbok arkiv” 

Länk till väderdagboken(startsida) här: Väderdagbok

 Väderstatistik (Månadens väder) från min väderstation finns under respektive flik i menyn ovan under respektive årtal fr.o.m. 2013 och framåt, ligger inlagt månad för månad i flikar under varje årtal där, så det är bara att gå in i rullgardinsmenyn och klicka på den månad man vill se.

 Jag har laddat ner väderstatistik på temperatur och nederbörd för åren 1931-2012 från SMHI:s mätstationer Blankaström och Drageryd (dessa bägge stationer ligger ca 5 km fågelvägen från mig, numera inte aktiva), och använder dessa i mina blogginlägg och månadssammanfattningar där jag jämför väderdata över tid.

  Länk till min väderstation, som uppdaterar på internet var 10:e minut har du här: Vädret på min väderstation just nu

   För kontakt: Mail: Jengus1956@gmail.com

Jag som driver sidan/bloggen: Jens Gustafsson.